بحران

مقابله با جنگ روانی

بحران

مقابله با جنگ روانی

راهکارهای استراتژیک مقابله

۱۶ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

بحران شایع مولف افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی

پنجشنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۲ ب.ظ | افشین نجفقلی دوست | ۰ نظر

یکی از علل مهم و اساسی در زمینه انتخاب اصلح ، توجه وافر به نگاه راهبردی به مقوله انتخاب است نگرش استراتژیک به موضوع موجب بوجود آمدن آیین نامه بهداشتی برای یک گزینش مطلوب بر پایه نظام مند و هدفدار میشود . مجموعه فرآیند مدیریت استراتژیک دارای پنج گام اساسی میباشد ۱-تحلیل محیطی (درونی و بیرونی)  ۲- جهت گیری (ماموریت و اهداف)  ۳-تدوین   ۴- اجرا  ۵- کنترل (ادامه راه یای رفع نقائص و تجدید نظر در راه و ادامه آن)  تحلیل محیطی با شناخت پیدا کردن از محیط درونی و شناسایی عوامل و آیتم های تاثیر گذار بر محیط پیرامون یا بیرونی و جمع بندی این شناختها تحت عنوان تحلیل محیطی فراهم میگردد در گام دوم جهت گیری را با در نظر گرفتن محدوده و فلسفه ماموریت و دامنه آن و نیز برآورد اهدافی که مقصد غایی یک حرکت سازماندهی شده را تشکیل میدهد تحت عنوان جهت گیری تبیین میگردد گام سوم تدوین دو نتایج جمع بندی شده دو گام یاد شده را تحت تدوین استراتژی فراهم میکند در گام چهارم نوبت به عملیاتی نمودن استراتژی تدوین شده میرسد و گام پنجم کنترل اجرایی حرکت را با در نظر گرفتن رفع نواقص و کمبودهای احتمالی حرکت و ادامه راه و یا تداوم راه رفته انجام میدهد و پی پنج گام با رسیدن به مرحله پایانی خاتمه و مجددا با انجام مرحله اول و شروه دوباره به صورت چرخشی ادامه پیدا میکند و این روند ادامه می یابد . افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی ایران تهران ۱۳۹۵

جنگ روانی؛ بنیادها بنیاد کارنگی افشین نجفقلی دوست

پنجشنبه, ۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۰۰ ق.ظ | افشین نجفقلی دوست | ۰ نظر

بنیاد کارنگی با شعار استقرار صلح بین المللی و مبارزه با جنگ در سال ۱۹۱۰ توسط ((اندرو کارنگی)) تاسیس شد. اندرو کارنگی با اعتقاد به اینکه جنگ ها با قوانین و سازمانهای بین المللی قدرتمند میتوانند از صحنه جهانی حذف شوند در فاصله میان سالهای ۱۹۰۰ تا ۱۹۱۴ در حمایت از اندیشه خود ۱/۵ میلیون دلار در سال ۱۹۰۳ برای ساختن ((کاخ صلح)) در لاهه هزینه کرد. گفته میشود کارن ارتباط بسیار نزدیکی با مراکز مطالعاتی و سازمانهای صهیونیستی از جمله ((آیپک )) داشته و حتی برخی پروژه های تحقیقاتی را با آن ها مشترک انجام میدهد. به دنبال جنگ جهانی دوم ، این بنیاد ، عملا وارد حوزه تصمیم گیری کاخ سفید شد. به خصوص در دوران رییس‌جمهوری جانسون ، بخش قابل توجهی از سیاست ها و راهبردهای داخلی و بین المللی دولت توسط کارن طراحی و تدوین و حتی مدیریت می شد. بعداز جنگ جهانی دوم  این بنیاد در تدوین برنامه های آموزشی عمومی آمریکا و همچنین در تربیت بیش از ۲۵۰ دیپلمات آمریکایی نقش جدی داشت. گفته میشود در این مقطع بنیاد فکری کارن مطالعات گسترده ای در خصوص نقش سازمانهای بین المللی در صلح جهانی آغاز نمود که تاسیس سازمان ملل و دفتر خدماتی وابسته به آن تحت تاثیر مستقیم کارنگی بود. همچنین در دوران بعداز جنگ جهانی دوم ، بنیاد کارنگی به مرکزی برای گفت و گوها و تقویت روابط دولت های اروپایی و ایالات متحده تبدیل شده لود و از طرفی در طراحی و تثبیت سیاست های بین المللی آمریکا جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده بود. بیشتر تحولات دهه ۹۰ میلادی مانند جنگ خلیج فارس ، بحران بالکان که در آن ایالات متحده نقش اساسی داشت در راستای نامه فراگیر کارنگی بود در واقع بنیاد کارنگی ، معمار اصلی سیاست خارجی آمریکا در طول دهه ۹۰ بود . بنیاد کارنگی در راستای برنامه های تحقیقاتی خود با محافل دانشگاهی آمریکا همکاری فعال دارد به طوری که علاوه بر هدایت فکری آن ها ، بسیاری از موضوعات تحقیقی کارنگی در محافل دانشگاهی انجام میشود به عنوان مثال دانشگاه هاروارد در خصوص برنامه دموکراسی و در حوزه آسیا فعالیت میکند . دانشگاه شیکاگو در راستای برنامه سیاست اتمی کار مطالعاتی برای کارن انجام میدهد .کارنگی علاوه بر این که هر ساله جلسه های متعددی را در آمریکا با موضوعات مختلف سیاسی و اقتصادی برگزار میکند برگزار کننده گردهمایی ها همایش های مختلف محافل سیاسی ، اقتصادی ، و علمی ایالات متحده بود و اکثرا از آن ها حمایت های مالی و فکری میکند. این بنیاد تمرکز جدی و اساسی خود را بر محور اسلام قرار داده است کارنگی با نفوذ و شبکه سازی در جوامع اسلامی با ترویج سکولاریسم و ارزش های لیبرال دموکراسی در صدد اسلام زدایی در جوامع اسلامی به خصوص مهم ترین قطب سیاسی جهان اسلام یعنی ((جمهوری اسلامی ایران)) میباشد.           پایان قسمت اول بنیادهای ویژه جنگ نرم در بحث بنیاد کارنگی.   افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی.

چک لیست تجزیه و تحلیل مشکلات و موارد منابع یابی مردمی :        ۱_ آیا مشکلات بین ارتباطات مسئولین رده های مختلف و افکار عمومی در چه زمینه هایی وجود دارد؟                                                  ۲_ نحوه بهبود رفتارهای استاندارد پاسخگو برای افکار عمومی در سطوح مختلف جامعه چیست ؟ تفاسیر بوجود آمده پیرامون رویدادهای مختلف سیاسی ، اجتماعی ، و... بر چه مقولاتی تاکید میکند؟             ۳_ آیا تقسیم بندی اصول ارتباطی استاندارد با افکار عمومی صورت گرفته است ؟        ۴_ آیا تقسیمات ارتباطی آن گونه توسعه یافته است که جنبه مطلوب داشته باشد ؟                                  ۵_ نقاط قوت و ضعف استراتژی فعلی منابع ارتباطاتی محتمل سطوح عمومی چیست ؟     ۶_ آیا تمام عوامل استراتژی ، یافتن راهکارها و منابع استاندارد مربوطه دارای تناسب بوده و توامان در جهت دستیابی بر اهداف مقابله با تهاجمات روانی و تامین ارتباطات روانی مطلوب با افکار عمومی است ؟             ۷_ کدام یک از عوامل استراتژی ارتباطاتی نظام کارآمد بیشترین دخالت را در حل مشکل ایفا نموده اند ؟                     ۸_ آیا راه حل های ارائه شده در ارتباط با توسعه و اجرای استراتژی در بهبود ارتباطاتی روانی مطلوب با مردم دلالت دارد ؟ آیا به نوع خاصی از تصمیم متمرکز استوار است ؟           ۹_ آیا سازمانهای وابسته به خدمات راهبردی استانداردها از مهارتهای خوب و بهینه در جذب کارآمد منابع مردمی از لحظات  ارتباطات روانی سود میبرند ؟ و آیا در این مورد قادر به تدوین استراتژی منطقی میباشند؟  ۱۰_ استراتژی کارآمد روابط با منابع مردمی چگونه تغییر میکند ؟   (( نقل از کتاب بحران شایع ؛راهکارهای استراتژیک مقابله با جنگ روانی و توسعه امنیت اجتماعی صفحات ۶۸ و ۶۹ مولف : افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی ))

جنگ روانی ؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم ؛ بنیاد راکفلر ؛

دوشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۵، ۰۵:۴۶ ب.ظ | افشین نجفقلی دوست | ۰ نظر

این بنیاد در کنار بنیاد ((فورد)) تشکیلاتی هستند که نفوذ قطعی در روابط خارجی و مناسبات اجتماعی ایالات متحده دارند و هنگام نیاز در نحو آداب و رسوم و ارزش ها و افکار و نهادهای جامعه آمریکا نقشی حساس و حیاتی ایفا میکنند. از سال ۱۹۴۵ تا زمان حاضر هیچ شخصیت آمریکایی که مشاغل و پست های مهم سیاسی را عهده دار شده است ، وجود ندارد که مدتی در این بنیادها کار نکرده و از آن حقوق دریافت نکرده باشند. در واقع این بنیادها به منزله اتاق رخت کنی برای ورود به مقامات عالی هستند ! آیزن هاور رییس‌جمهور اسبق ایالات متحده مدت ها عضو هیئت مدیره بنیاد های فورد و کارنگی بود. بن راس و جان فاستر دالس از وزرای خارجه اسبق آمریکا هر کدام مدت ها ریاست بنیادهای کارنگی و راکفلر را بر عهده داشتند. رابرت مک نامارا ، رالف بانچ ، سایروس ونس و هنری کسینجر نیز هر کدام سالیان متمادی و طولانی در هیئت مدیره و دیگر بخش های بنیاد های فورد و راکفلر و کارنگی حضور داشتند. طی سالهای دهه ۶۰ از میان ۱۹۱ مرکز فرهنگی و پژوهشی عمده آمریکا ۱۰۷ مرکز با بودجه مالی بنیاد فورد اداره میشدند و ۱۸مرکز نیز تحت قیومیت بنیاد راکفلر قرار داشتند. گذشته از این ۱۱ دانشگاه از میان ۱۲ دانشگاه بلند آوازه آمریکا که موسسه مطالعات بین المللی دارند با اعانه مالی بنیاد فورد به حیات خود ادامه میدهند. از میان آن ها میتوان به دانشگاه کلمبیا ((Colombia)) دانشگاه معروف و قدیمی نیویورک که بخش ایران شناسی آن شهرت جهانی دارد ، دانشگاه هاروارد ، استنفورد ، برکلی ((A.L.C.U)) و انستیتو فنا وری ماساچوست ((M.I.T)) اشاره کرد. این موسسه های فرهنگی و آموزش عالی ، ۹۵ مرکز تحقیقات دارند که ۸۳ مرکز از کمک مالی بنیاد فورد و ۵ مرکز از بنیاد کارنگی تغذیه میکنند. ((جنگ روانی بنیادهای ویژه جنگ نرم _ افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی ایران تهران ۱۳۹۵ هجری شمسی ۲۰۱۶ میلادی))

این موسسه متعلق به جمهوریخواهان افراطی است که توسط چهره های امنیتی و نظامی مثل ((مایکل لدین)) افسر امنیتی CIA و ریچارد پرل اداره میشود و از براندازی سخت و نرم علیه جمهوری اسلامی ایران حمایت میکند. مایکل لدین یک صهیونیست افراطی است که در AEI فعالیت میکند و دستیار ((پل ولفوویتز)) در زمان اشغال عراق بوده است. این موسسه از دوران حاکمیت اصلاحات بر روی ایران متمرکز بوده و مایکل لدین شخصا در ماجرای ۱۸ تیر از نزدیک حوادث ایران را از نزدیک دنبال و فعالیتهایی را در خصوص سازماندهی و رهبری معترضان داشته است. وی همچنین با افرادی نظیر {احمد باطبی}  ، {علی افشاری } ، {منوچهر محمدی} ، که در حال حاضر به آمریکا         گریخته اند  در ارتباط بوده و با اشخاص نزدیک به حزب کارگزاران سازندگی مرتبط بوده است.  محسن سازگارا ، معاون بهزاد نبوی در دوران وزارت صنایع سنگین در دولت میر حسین موسوی ، مهدی خلجی ، آرش سیگارچی ، تجزیه طلبان اهوازی و تجزیه طلبان پژاک از جمله افرادی هستند که مورد حمایت لدین بوده اند .  جنگ روانی بنیادهای ویژه جنگ نرم _ افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی ایران تهران ۱۳۹۵ هجری شمسی.

جنگ روانی ؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم افشین نجفقلی دوست موسسه آلبرت انیشتن

يكشنبه, ۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۰۵:۰۱ ب.ظ | افشین نجفقلی دوست | ۰ نظر

((The allbertEinsteininstitution)) این بنیاد در سال ۱۹۸۳ برای حمایت از طرح جنگ پنهان که از سوی رونالد ریگان رییس‌جمهور وقت آمریکا طرح شده بود تاسیس شد. بنیان گذار این موسسه جین شارپ نامیده میشود که حدود ۵۰ سال بر روی روشهای به ظاهر قانونی و بدون خشونت که میتواند تغییر ایجاد کند متمرکز بوده است. وی با محافل حکومتی و امنیتی آمریکا روابط نزدیک داشته و قاعدتا بیشترین استفاده از فعالیتهای این موسسه را این نهادها میبرند. جین شارپ مدعی است که دو هفته قبل از حوادث میدان تیان آن من چین در آن کشور مستقر بوده و به عنوان پدر براندازی های نرمال شهرت یافته است. در دوران اغتشاشات پس از انتخابات در ایران نیز از جین شارپ جزوه ای منتشر شد که ۱۹۸ دستور برای نافرمانی مدنی و پیشبردانقلاب مخملی را به صورت کاربردی توصیه میشود .  موسسه آلبرت انیشتن زیر نظر جین شارپ بیشتر کارهای نظری در خصوص انتخابات را انجام میدهد . ژنرال ادوارد بی . اتکسون که به خاطر حضورش در مدیریت سازمان سیا شناخته شده است ، بنیاد آلبرت انیشتن را به عنوان یک شبکه پنهانی دخالت آمریکا در کشورهای دیگر ثبت کرد که توسعه دهنده روش های خشونت آمیز به عنوان روش های متناسب با دموکراسی و در عین حال مناسب انجام عملیاتهای مخفیانه اطلاعاتی باشد. از چندین ماه پیش از شروع انتخابات ، جزوه ها و کتابهای آموزشی با عنوان مبارزه بدون خشونت یا راهنمای انقلاب نام به طور گسترده ، به شکل الکترونیکی در فضای مجازی شبکه جهانی ((اینترنت)) توزیع شد. این کتاب های الکترونیکی له صورت ساده به صورت زبان فارسی و با گرافیک چشم نواز و با ادبیات به اصطلاح دموکراسی به آموزش انواع روش های براندازی پرداخته است. جین شارپ در کتاب اصول سیاسی ۱۹۸ عمل غیر خشونت آمیز برای ترغیب مخالفان به اعتراض و اعمال فشار به حاکمان اشاره دارد. نافرمانی مدنی ، تحصن ، اعتصاب ، طرد مقامات رسمی ، تحریم انتخابات ، برپایی حاکمیت دو گانه ، خواندن سرودهای نمادین و... از جمله این روشها میباشد. برخی از گروههای مخالف جمهوری اسلامی ایران مردم ایران را به نافرمانی مدنی تشویق میکنند ، که از جمله آن ها میتوان به کنار گذاشتن حجاب ، خواندن سرود ای ایران به جای سرود ملی ایران ، حمل پرچم هایی بدون نشانه جمهوری اسلامی ، ایجاد آمد و شد ((ترافیک)) در سطح شهرها ، امتناع از همکاری برای دریافت اوراق شناسایی ، خروج سرمایه ها و پس اندازها از بانکها اشاره کرد. {{جنگ روانی ؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم_ افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی }} ایران _ تهران ۱۳۹۵ هجری شمسی ۲۰۱۶ میلادی .

مؤسسه هوور ((Hoover)) : این مؤسسه در سال ۱۹۱۹ ودر فضای جنگ جهانی توسط                       ((هربرت هوور)) سی یکمین رییس‌جمهور ایالات متحده آمریکا تاسیس شد . این مرکز به عنوان مرکز مطالعاتی وابسته به دانشگاه استنفورد شناخته میشود . این موسسه تا پایان جنگ جهانی دوم در زمینه جمع آوری اسناد جنگی ، به ویژه اهداف ، انگیزه ها و رویدادهای جنگ فعالیت داشته است . بخشی از فعالیتهای بنیادهای آمریکا بت سازی از داخل این کشور یا چهره های بیرونی و جهانی است که توسط آنان افکار و ایده های مخالفان آمریکا بررسی میشود . پس از جنگ جهانی دوم ، این موسسه در تاسیس سازمان ملل و تعیین ساختار آن به نفع امپریالیسم جهانی ایفای نقش نموده و پس از آن در زمینه ترویج ارزش ها و الگوهای نظام لیبرال _سرمایه داری فعالیت کرده و در دوره جنگ سرد از بازوهای فکری و اجرایی پیشبرد اهداف آمریکا علیه شوروی سابق بوده است . پس از فروپاشی شوروی این مؤسسه به عنوان یک اتاق فکر ، نقش تعیین کننده ای در تصمیم سازی و تدوین سیاست های بین المللی کاخ سفید داشته و با لابی صهیونیستی آمریکا در ارتباط بوده است. منابع مالی این موسسه از شرکت های بین المللی چون لاکهید ، استاندارد اویل، گلف اویل و ... تامین و در راستای حفاظت از نظام سرمایه داری جهانی هزینه میشود . این موسسه بر روی مسائل جهان اسلام و خاور میانه و ایران هم فعال بوده و پروژه دموکراسی و راهکارهای گذار به آن را در جهان اسلام دنبال مینمایند. موسسه هوور در طراحی انقلاب های رنگی کشورهای منطقه قفقاز و آسیای میانه با سایر مؤسسه ها و بنیادهای پوششی آمریکا مشارکت دارد.  جنگ روانی ؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم _ افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی ایران _ تهران ۱۳۹۵ هجری شمسی .

جنگ روانی؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم افشین نجفقلی دوست

شنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۰۴:۰۶ ق.ظ | افشین نجفقلی دوست | ۰ نظر

۶- کمیته خطر جاری؛ این کمیته در سال ۱۹۷۰ و در اوج جنگ سرد توسط جمعی از سناتورها ، مسئولان ارشد وزارت خارجه و مدیران با سابقه سازمان سیا و... تاسیس شد . اعضای این کمیته با منتفی دانستن جنگ نظامی ((سخت)) بین دو ابرقدرت (شوروی و آمریکا) تنها به زانو درآوردن رقیب را در جنگ فرهنگی و اجتماعی ((نرم)) و فروپاشی درون طراحی و ارائه کردند . پس از فروپاشی شوروی ، کمیته مزبور به حال تعلیق درآمد اما دوباره پس از وقایع ۱۱ سپتامبر فعال شد و در تاریخ ۲۰ دسامبر ۲۰۰۴ بیانیه جدید خود را با عنوان گزارش کمیته خطر جاری ایران با رویکردی جدید و با امضای مارک پالمر منتشر ساخت . ((مارک پالمر)) نایب رئیس قدیمی ترین سازمان حقوق بشر آمریکا به نام خانه آزاد ((Freadom house)) و مشاور ۶ تن از وزرای خارجه آمریکا بوده است . در تهیه گزارش کمیته خطر جاری پیرامون چگونگی مهار و فروپاشی از درون جمهوری اسلامی ، علاوه بر مارک پالمر ، افرادی مثل جورج شولتز وزیر خارجه دولت ریگان و نیوت کینگریج از برجسته ترین چهره های نو محافظه کاران هم شرکت داشته اند . در این گزارش که با استفاده از تجربه به کار گیری نامه مهار و نبرد رسانه ای در فروپاشی شوروی سابق تهیه شده و تحت عنوان ایران و آمریکا رهیافت جدید ، جمع بندی و تدوین شده ، رهنامه های فوق یعنی مهار ، نبرد رسانه ای و ساماندهی نا فرمانی مدنی مورد تاکید و توصیه قرار گرفته و در ۱۵ محور مشخص شده که مربوط به مسائل زیر است :                                        ۱- تهدیدات ایران برای آمریکا      ۲- ضرورت اولویت دادن به ایران در آینده                ۳- دامن زدن به نافرمانی مدنی در ایران                   ۴- تلاش برای بازگشایی سفارت ((لانه جاسوسی)) آمریکا                    ۵- تدارک شبکه های متعدد رسانه ای برای انتقال پیام به مردم ایران ۶- ضرورت تماس با مقامات دارای قدرت واقعی و نفوذ در ایران         ۷- اعمال فشار بر فعالیت های هسته ای ایران                                        ۸- ارتباط گیری با فعالان جوان با سفر به آمریکا و شکل دهی مخالفان   ۹- تسهیل فعالیت های NGO های همسو در ایران           ۱۰_استفاده از دیگر سفارتخانه های کشورها برای حمایت به اصطلاح آزادی در ایران            ۱۱- تضعیف ستون های حمایتی نظام سیاسی ایران.                  ۱۲- اتهام حقوق بشر علیه ایران                                             ۱۳_هواداری از اصلاحات ایران           ۱۴- از بین بردن قدرت سپاه ، بسیج و وزارت اطلاعات در ایران.         (((جنگ روانی؛ بنیادهای ویژه جنگ روانی افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی ایران_تهران ۱۳۹۵ هجری شمسی)))  

جنگ روانی؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم افشین نجفقلی دوست

شنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۰۳:۰۹ ق.ظ | افشین نجفقلی دوست | ۰ نظر

۵- خانه آزادی ؛ این موسسه که در دوران جنگ سرد راه اندازی شده است تحت مدیریت ((پیتر اکرمن)) اداره میشود که سابقه‌اش امنیتی داشته و مدافع جدی رژیم صهیونیستی به حساب می آیند . خانه آزادی پی ار فروپاشی شوروی سابق ، تمرکز خود بر روی ایران را آشکار کرده و از چند سال قبل با بودجه ۱۵ میلیون یورویی هلند ، یک مجله اطلاع رسانی (اینترنتی) را به نام ((گذار))  راه اندازی کرده است . این مجله که در واقع بخش فارسی خانه آزادی است ابتدا توسط عناصری از مخالفان چپ ایرانی مثل ساسان قهرمان ، فرج سرکوهی ، عباس معروفی و ... اداره میشد ولی در سالیان اخیر برخی عناصر فراری اصلاح طلب مثل فاطمه حقیقت جو نماینده مشارکتی و مستعفی مجلس ششم و محمد تهوری همسر وی ، مجید محمدی، نیک آهنگ کوثر ، آرش آباد پور ، علی افشاری ، و محسن سازگارا با آن همکاری دارند . این افراد که از فعالان سیاسی و مطبوعاتی دوران حاکمیت دوم خردادی ها به شمار می آیند در دوره فتنه پس از انتخابات نیز فعال شده و خوراک رسانه های آمریکایی و اروپایی را برای التهاب آفرینی در داخل کشور فراهم کرده و فاطمه حقیقت جو از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم با گرایش افراطی ، با کنار گذاشتن چادر و پوشیدن کت دامن سبز ، از اعضای سازمان رجوی ((منافقین)) و سلطنت طلبان برای شرکت در فتنه ۸۸ ملتمسانه دعوت علنی به عمل می آورد.  خانه آزادی در اتفاقات پس از انتخابات ۸۸ اقدام به تهیه و انتشار دستور العمل یا راهنمای عملیاتی برای پیشبرد جنگ نرم در قالب الگوی انقلاب های رنگی تحت عنوان مبارزه مسالمت آمیز ، ۵۰ نکته اساسی نمود که نوعی خود آموز برای براندازی نرم به حساب می آید .  جنگ روانی ؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی ایران_ تهران ۱۳۹۵ هجری شمسی.

جنگ روانی ؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم افشین نجفقلی دوست

شنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۲ ق.ظ | افشین نجفقلی دوست | ۰ نظر

مرکز بین المللی وودرو ویلسون ؛ این مؤسسه که با پوشش تحقیقاتی و وابسته به دانشگاه پرینستون معرفی شده است ، وظیفه اش عملیاتی کردن    ایده های مربوط به سیاست خارجی یا خلق      ایده های نو برای سیاست خارجی آمریکاست. رییس آن فردی بنام لی همیلتون میباشد که سابقه کار امنیتی دارد . با همکاری هاله اسفندیاری به عنوان رییس بخش خاورمیانه این مؤسسه بسیاری از روشنفکران و روزنامه نگاران ایرانی برای شرکت در اجلاس ، سخنرانی یا راتبه ((بورس)) مطالعاتی به این مؤسسه دعوت شده اند . از جمله رامین جهانبگلو که به دنبال شبیه سازی روزهای پایانی حیات شوروی سابق با وضعیت اجتماعی ایران بوده و خود را برای ورود به مرحله امنیتی پروژه فروپاشی از درون آماده میکرده اعتراف کرده است: ((از طریق مؤسسه {ویلسون} به یک سری کنفرانس دعوت میشدم و در برخی از آنها افراد دیگری هم بودند که یک سری ار وزارت خارجه آمریکا بودند به ویژه مأموران اطلاعاتی که در برخی کنفرانس ها مأموران اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا بودند.)) وی از طریق همین مرکز با صندوق آلمانی مارشال متصل میشود که در واشنگتن دی سی مستقر بوده و مرکز پژوهشی سازمان نظامی ناتو به حساب می آید . این مرکز بارها میزبان اجلاس های جهانی و دبیران کل آن سازمان بوده است . جنگ روانی ؛ بنیادهای ویژه جنگ نرم ؛ افشین نجفقلی دوست کارشناس ارشد مدیریت دولتی .